dijous, 28 de maig del 2009

Campanya "Televisió sense fronteres" d´ACPV

Benvolgut, benvolguda,
Des del CIEMEN volem comunicar-vos la nostra adhesió a la campanya'Televisió sense Fronteres', impulsada per Acció Cultural del PaísValencià. Més avall podeu llegir-ne tota la informació corresponent.
Per tal que aquesta campanya tingui èxit, és especialment importantdisposar de fedataris, és a dir, persones que voluntàriament escomprometin a recopilar un nombre determinat de signatures i engaranteixin l'autenticitat.
Us convidem a assistir a l'acte que hem programat per a ampliar-vos lainformació sobre aquesta qüestió.
Dia: Dimarts 2 de juny de 2009Hora: Dos quarts de vuit del vespreLloc: Auditori Abat Escarré (Rocafort, 242, bis, Barcelona)
Tot esperant la vostra col·laboració, us saluda cordialment
Aureli Argemí

President del CIEMEN
Barcelona, 27 de maig de 2009
PD: Enviem adjunta la Declaració Jurada per als fedataris, un dípticinformatiu de la campanya i el text complet de l'ILP.
________________________________
SÍNTESI D'INFORMACIÓ
PER UNA TELEVISIÓ SENSE FRONTERES, per veure TV3 al País Valencià
Acció Cultural del País Valencià, com molts ja sabreu, hem engegat unacampanya que considerem important: una Iniciativa Legislativa Popular(ILP) d'àmbit estatal anomenada 'Televisió sense fronteres: l'espai decomunicació de les llengües catalana, èuscara i gallega'.
Una iniciativa que respon a l'intent de trencar l'espai comunicacionalcatalà. Per què no podem veure TV3 al País Valencià?
QUÈ ÉS UNA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR (ILP)?
Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l'aprovació d'unallei mitjançant la recollida de signatures. És només a través d'unaILP d'àmbit estatal que podem reclamar que es respecte el dret delsmitjans de comunicació d'emetre en català a tot l'àmbit dels PaïsosCatalans.
QUI L'AVALA?
Persones de reconegut prestigi que fan d'impulsores del projecte: elstres presidents de la Federació Llull -Jordi Porta, Jaume Mateu iEliseu Climent-, el president de l'IEC Salvador Giner, els presidentsdel País Valencià Josep Lluís Albinyana i de Catalunya Jordi Pujol iPasqual Maragall, l'expresident del Parlament espanyol Fèlix Pons,l'exvicepresident del Parlament espanyol Josep Bevià, l'exconseller deCultura de la Generalitat valenciana i actual cònsol del Governespanyol a Nova York Ferran Villalonga, el fundador del PNPV iexdiputat Francesc de Paula Burguera, els artistes Andreu Alfaro,Carles Santos i Xavier Mariscal, el president del FC Barcelona JoanLaporta, o els abats de Montserrat i Poblet, entre molts altres.
PER QUÈ AQUESTA ILP?
Principalment, per posar solució a l'intent de l'actual Governvalencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plenalegalització de les seues emissions. Però també per assolir elreconeixement legal de l'existència de les realitats lingüístiques iculturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais decomunicació.


QUAN TEMPS TENIM?
En un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signaturesvàlides en el conjunt de l?Estat espanyol.

LA TEUA COL·LABORACIÓ ÉS MOLT IMPORTANT. PER AIXÒ ET PROPOSEM QUE ETFACES FEDATARI I ENS AJUDES A RECOLLIR SIGNATURES PER TIRAR ENDAVANTL'ILP 'TELEVISIÓ SENSE FRONTERES'.
COM ET POTS FER FEDATARI?
Qualsevol ciutadà de l'Estat espanyol pot col·laborar en la campanya,molt senzillament: fent-se fedatària. La persona que recull signatureses diu fedatària, que vol dir que dóna fe que les signaturesrecollides són reals.

PER A FER-HO NOMÉS HEU DE SEGUIR DOS PASSOS
1) Emplenar la declaració jurada que us adjuntem i retornar-la a ACPVsignada original amb una fotocòpia del vostre document d'identitatperquè puguem enviar tots dos documents a la Junta Electoral Central.Ho podeu enviar, o portar en mà, a qualsevol d'aquestes dues adreces.
a) ACPV-Campanya ILP 'Televisió sense fronteres'Rambla de Catalunya, 121, 1r 2a

Escala Esquerra

08008-Barcelona


b) Òmnium Cultural

Diputació, 276 principal

08009 Barcelona

2) Una vegada fets aquests passos, des d'ACPV us avisarem de quantindreu disponibles els fulls de signatures i el manual de fedatari.
CIEMEN. C/ Rocafort, 242, bis. 08029 Barcelona. Tel. (+34) 93 444 3800 Fax (+34) 93 444 38 09. email comunicacio@ciemen.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada